Vi livesänder digitalt öppet hus 3 februari!

28 januari 2021

Tänk om vi kunde träffas som vanligt – då skulle vi ha bjudit in dig till oss för att träffa våra fantastiska elever, lärare och för att visa dig våra lokaler. Nu är läget som det är och vi får träffas på annat sätt.

Ansökan till gymnasiet öppnar 18 januari!

14 januari 2021

Ansökan till gymnasiet görs mellan 18 januari och 12 februari.

Borgis gymnasieelever har fjärrundervisning 7 – 22 december

4 december 2020

Från och med 7 december till och med 24 januari genomför gymnasieeleverna på nationella programmen på Vasaskolan, Borgarskolan och Polhemsskolan sina studier på fjärr, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi behöver er hjälp – frånvaro behöver rapporteras före kl. 08.00

2 december 2020

I våra verksamheter har vi nu en högre frånvaro bland våra medarbetare än vanligt. Det innebär att vårt behov av att kunna planera vår verksamhet har ökat.

Förebyggande åtgärder för minskad smittspridning

19 november 2020

För att minska risken för smittspridning har vi vidtagit åtgärder utifrån Folkhälsomyndighetens förslag.

Upprop torsdag 20 augusti

12 augusti 2020

Uppropstider för årskurs 1, årskurs 2, årskurs 3 och introduktionsprogrammen.

Ansök om specialkost

17 juni 2020

Ansökan om specialkost ska göras digitalt via e-tjänst.

Uppdatering om coronaviruset (covid-19)

12 juni 2020

Gävles kommunala gymnasieskolor arbetar med planeringen för hur utbildningen ska genomföras under sommaren och hösten.

Tack till alla fantastiska studenter som gjorde årets firande möjligt!

12 juni 2020

Vi på Borgarskolan vill rikta ett stort tack till alla studenter och anhöriga...